Bella C е пианист, певица и артист на високо ниво. Тя свири на пиано и разпространява магическото си пеене из Европа в продължение на почти четвърт век. От Индия до Китай, от Америка до Европа, Bella C е обичана и уважавана заради невероятния си талант и музикални качества. През 2016 г. Bella C е финалистка в конкурса за песен „Евровизия“, представяйки Швейцария. Тя заема 2-ро място и печели сърцата на швейцарската публика.

Bella C е не само музикална изпълнителка – тя е и актриса. В продължение на почти две години, обикаля Швейцария и Германия с комедийната пиеса на Theather „Pension Schöller“. Играе със забележителен успех в „The Milllowisch Theather“ в Кьолн.

Bella C има едно място, където се чувства у дома, и това място е сцената. Нейната сценична увереност е добре видима, въз основа на дългогодишно представяне. Тя знае как да запълни мястото със страхотни вибрации и положителни емоции.

За мотивацията, съхранената младост и успеха ще си говорим в клуба. Вижте и линка за предстоящия концерт по повод 8-ми март https://natalia.bg/magazin/webinars/8-mart/

ТЕМАТИЧНА ОНЛАЙН СРЕЩА С НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

За срещата: 
Мисия Любов
Да активираме най-голямата си сила – любовта, която живее във всеки един от нас!

Ще работим върху:

– любов към себе си

– потока на Вселенска любов, който се обновява постоянно

– как правилно да даваме и получаваме любов

– изкуството да обичаме в дълбочина

Бъдете с нас на живо в терапевтичния ни клас и не забравяйте за месечното предизвикателство!

Онлайн фитнес тренировки с Виктория Спасова

Аз съм персонален треньор и нутрициолог. Фитнесът и правилният начин на хранене са моя страст, мисия и професия. Имам опит от над 18 години и не спирам да се усъвършенствам. Помагам и обучавам как правилно да се грижим за телата си, да се чувстваме добре с движение и природосъобразно хранене. Визуалният ефект е само една част от резултата на усилията и работата над нас. Майка съм на три прекрасни деца и винаги съм съумявала да поддържам перфектна форма с правилни тренировки и хранителен режим, въпреки че съм преминала отдавна 40-те си години. Имам уникално разработени програми, които искам да представя и на българската публика. Квалификации и сертификати:
– College of Naturopatic Medicine
– MBA Fitness, Sport, Health at Национална Спортна
Академия(НСА)
– Precision Nutrition Dr.John Berardi
– Functional Range Conditioning Mobility Specialist и много др.

Рубрика: Мисия МЛАДОСТ с Меглена Димитрова

Меглена Димитрова е бюти и лайфстайл консултант, работещ и живеещ в Лондон вече 20 години. По образование тя е Интериорен дизайнер, завършила в London Metropolitan University. Работила е като такъв за най-големите световни компании, като Estée Lauder Companies и  L‘Oréal. Там тя разгръща своя талант за стил, красота и изящество, след което решава да се отдаде на своята втора страст, също свързана с красота, но този път  – женската красота.  Така тя започва да усвоява тънкостите на естетичната козметика и придобива квалификацията на медицински козметик.  Меглена открива своя компания и започва работа като бюти консултант и терапевт в Лондон .
В стремежа си да е винаги актуална в това, което прави и предлага, тя непрекъснато се развива и усвоява нови и нови умения.  Последният проект на Меглена е Програма по фейс йога,  един алтернативен метод за поддържане на младо, красиво и сияйно  лице.
За рубриката: Програми за стягане на лицевата мускулатура. Лифтиране и подмладяване на лицето по естествен и приятен начин.
Групови насоки за това как йогата за лице, самомасажите, подбраната козметика и правилния начин на живот могат да повлияят на външния ни вид и душевно равновесие.

меглена димитрова
Радост Кондева-Костова

VIP ZOOM СРЕЩА

Всеки месец ще се събираме с цел обменим контакти, идеи и опит.
Срещите ще са онлайн – на живо и няма да имат запис.

ЗА КОНТАКТИ

Телефон

Радост Костова +447546739887

Email

radost@natalia.bg