Маратон – ПОДАРЪК- 4 АРХЕТИПА-“ИДЕАЛНАТА ЖЕНА”

Прекрасни мои момичета, общувайки с вас виждам, че често ви липсва един, а понякога и два архетипа. Постоянно ме питате: “Как мога да развия момичето или любовницата в себе си? Как да задържа този мъж в живота си?” Отговорът е практики и знания!Идеалната жена – е жена която притежава 4 архетипа и умее да бъде различна.

Тя е нежна и отворена с любимия мъж и затова го прави силен и успешен, сексуална и провокативна в леглото, силна и успешна в професията си и стабилна и грижовна като съпруга и майка. Идеалните жени са винаги търсени и избрани от мъжете. За тях се борят и се бият класните мъже.

По природа ние имаме 2 водещи архетипа – другите два ние трябва да развием.
Научи повече: https://natalia.bg/4-arhetipa/

Деница маринова
Деница маринова
Деница маринова

Тематично обучение с Деница Маринова – ТАЙНИТЕ НА FACEBOOK

За срещата:
Как правилно да създадем Бизнес страница. Как да ангажираме аудиторията. Максимални резултати с минимален бюджет. Трикове за събиране безплатни лайкове
За Деница Маринова:
Деница Маринова е Digital Marketing Manager. Творческа натура по призвание и Юрист по образование, желанието и за справедливост и постигане на реални резултати я отвежда в необятния свят на онлайн рекламата. С практически опит над 10 години и редица успешни проекти зад гърба си, Деница продължава да усъвършенства всеки ден знанията и уменията си в областта на дигиталния маркетинг.
Признава, че фейсбук е нейната слабост, затова влага голяма част от времето и енергията си в разгадаване на неговите тайни. Обича да предизвиква себе си и да си поставя непостижими цели, което я отвежда в екипа на Наталия Кобилкина. За 2 години съвместна работа успява да увеличи двойно приходите от онлайн продажби и да превърне фейсбук страницата Natalia Kobylkina в case study и пример за успех и подражание.

Звездна закуска с Мариана Алексиева-Роуз

За Мариана Алексиева-Роуз:

Мариана е родом от Айтос, зодия Рак , 38 години. Вече 20г живее в Лондон. Работила е за Zara , Dolce and Gabbana , YSL, Gucci, Victorinox , Anoushka as a fine watches and diamond specialist преди да се отдаде изцяло на семейството и хобитата си. “Аз съм от тези луди майки, който решават, за да не им е скучно докато сменят памперси да учат и записах психология, паралелно с това и психотерапия. Йога учител станах на инат понеже реших, че ще изляза от този lockdown в по-добра форма от всякога.” Мариана е съпруга на Браян Роуз (собственик на London Real TV и кандидат-кмет на London) Какво е да преживееш домашно насилие, отвличането на дъщеря си, да изградиш на ново живота си, да завършиш Право и да се отдедеш на Психология, Психотерапия, йога, рисуване, три деца и супер успешен мъж?

Мариана Алексиева-Роуз

Tематична среща с Марина Янкова – Красота и Стил

„Съвременната естетична медицина, достъпен наш приятел“ – Марина Янкова специалист естетична медецина, Juvenology Clinic, UK

Марина ще ни покаже достъпни методи за грижа, корекция и освежаване на кожата. Ще обърне внимание на похвати за стопяване на мазнините и пасивно трупане на мускули.
Ще говорим още за:

–        Премахване на бръчки и Хармонизиране на лицето

–        Подмладяване и стягане на кожата

–        Структурни промени и Възстановяване на обем в зоната на лицето

–        Фейслифтинг и лифтинг на шия

–        Регенеративна медицина

–        HIFU за лице и тяло

–        Терапия със светлина

“ЗВЕЗДНИ ПРОГНОЗИ” С ПЕТЯ АЛЕКСИЕВА

За срещата:

„Бизнес, пари, влияние през погледа на звездите“

Кои са силните ни страни, с какви заложби идваме на този свят? Защо едни неща ни се получават с лекота, а други са непосилни за нас? Как да развием и проявим женската си сила, която носи всяка една от нас? На 9 март от 12:00 ч. Петя Алесеева ще ни запознае със спецификата на всяка една зодия и ще ни даде практични знания, които ще ни бъдат от полза завинаги.

Внимание 13-ти април е изключително неблагоприятен ден. Не захващайте нови важни дела и по възможност се отдайте на почивка и презареждане слушайки Петя.

За Петя Алексиева: Астролог и нумеролог по призвание. През 2010 година завършва курсове по астрология при Оксана Станчева и става член в Съюза на Астролозите „Иван Станчев“. Любовта към цифрите и точните науки я тласка към нумерологията, затова завършва и курсове в областта  на нумерологията, които поставят солидни основи на нейните познания.

Уъркшоп с Joanna Lingam – Как да приложим духовността в бизнеса

„Как духовността помага на бизнеса“ – Втора част от поредицата обученията на лондонската адвокатка и холистичен коуч Джоана Лингам.
Използвайки Шаманство, Тета хийлинг и холистичен бизнес подход, Джоана ще ни помогне да достигнем до индивидуалните послания, изпратени към нас. Те са свързани с това как да правим избори за бизнеса си, как да се доверяваме на точните хора и да избираме мъдро следващия ход.Всяка една от нас работи със себе си, има солиден фундамент от знания, умения и достатъчно развита интуиция.

Използвайки духовността във вашия бизнес, ще:

– Създадете бизнес, който може да се разшири отвъд вашето въображение

– Привличате пари от множество източници, така че вашият бизнес да не е единственият източник на приходи

– Живеете в потока, чувствайки се женствени и балансирани, с верни радари за истинност и преценка

– Бъдете отворени за нови творчески идеи, които ще донесат нови възможности

Тематично обучение с Такис Дретакис – Инвестиции: “Парите никога не спят”

Такис е завършил Бизнес и Хотелиерство, има и бакалавър по Икономика и Финанси, наскоро е приет в университет No 1 в света – Станфорд за онлайн MBA модул по Корпоративни Иновации. Към края на 2020г. ще завърши Life Coaching от Udemy и известния коуч, учител, ментор и автор Кейн Рамзи. Освен това ще разшири познанията си в New Skills Academy.

Такис обича са помага на хората да намерят себе си, тъй като вярва, че това помага на обществото да израства в хармония и че чистата среда помага на следващото поколение да се развива оптимално. Той е предприемач и това, което запали интереса и ентусиазма му у му носи щастие, лесно го увлича. Омъжен е за Наталия Кобилкина, до момента имат едно дете и заедно водят семинара „Изкуството да сме заедно“.

Неговото мото: Давай от сърце и винаги ще получаваш в замяна за цял живот!

Негови ментори и идоли са : Тони Робинс, Лео Бускаля, Албърт Елис, Карл Юнг, Зигмунд Фройд и Алберт Айнщайн

мария спасова

Тематично обучение с Мария Спасова – Лидерство

Тема: „Изграждане на дългосрочни бизнес отношения“ 

Мария ще сподели нейното ноухау от 15-годишния си корпоративен опит от работа с банки, инвестиционни и пенсионни фондове и застрахователни компании в цял свят. Според нея „В сърцевината на всеки един успешен бизнес и всяка нова бизнес възможност стоят здрави партньорства и отношения“, за които тя ще ви даде практически приложими съвети от първа ръка.

Мария вярва, че ние сме създатели на живота си и че можем да имаме всичко, което поискаме по един здравословен и балансиран начин. Тя работи с активни, силни и амбициозни жени и им помага да намерят баланса и любовта (към себе си) в забързаното си ежедневие. Използва ефективни техники, интуитивни подхвати и комбинация от методи за работа в дълбочина, за да достави осезаеми и дълготрайни резултати: благоденствие, радост, удовлетворение, значими и стабилни отношения, повече лично време, професионален успех постигнат с повече лекота и по-малко напън. С разбиране, грижа и професионализим, тя носи яснота и вдъхновение, за да могат те да поемат контрола над живота си и да станат най-красивте версии на себе си: лъчезарни, балансирани, уверени, по-успешни и удовлетворени.

ТЕМАТИЧНА ОНЛАЙН СРЕЩА С НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

За срещата: „Как да имаме страст към живота?“

Наталия ще ни припомни защо си струва да сме влюбени в живота, в себе си и в работата, която вършим. Ще ни помогне да открием скритите ресурси, с които всеки разполага.
Тя ще работи индивудуално с някои от вас, които присъствате на живо, помагайки ви да откриете вашите лични спирачки и вашите забрани да живеете през страстта.

Онлайн фитнес тренировки с Виктория Спасова

Аз съм персонален треньор и нутрициолог. Фитнесът и правилният начин на хранене са моя страст, мисия и професия. Имам опит от над 18 години и не спирам да се усъвършенствам. Помагам и обучавам как правилно да се грижим за телата си, да се чувстваме добре с движение и природосъобразно хранене. Визуалният ефект е само една част от резултата на усилията и работата над нас. Майка съм на три прекрасни деца и винаги съм съумявала да поддържам перфектна форма с правилни тренировки и хранителен режим, въпреки че съм преминала отдавна 40-те си години. Имам уникално разработени програми, които искам да представя и на българската публика. Квалификации и сертификати:
– College of Naturopatic Medicine
– MBA Fitness, Sport, Health at Национална Спортна
Академия(НСА)
– Precision Nutrition Dr.John Berardi
– Functional Range Conditioning Mobility Specialist и много др.

Рубрика: Мисия МЛАДОСТ с Меглена Димитрова

Меглена Димитрова е бюти и лайфстайл консултант, работещ и живеещ в Лондон вече 20 години. По образование тя е Интериорен дизайнер, завършила в London Metropolitan University. Работила е като такъв за най-големите световни компании, като Estée Lauder Companies и  L‘Oréal. Там тя разгръща своя талант за стил, красота и изящество, след което решава да се отдаде на своята втора страст, също свързана с красота, но този път  – женската красота.  Така тя започва да усвоява тънкостите на естетичната козметика и придобива квалификацията на медицински козметик.  Меглена открива своя компания и започва работа като бюти консултант и терапевт в Лондон .
В стремежа си да е винаги актуална в това, което прави и предлага, тя непрекъснато се развива и усвоява нови и нови умения.  Последният проект на Меглена е Програма по фейс йога,  един алтернативен метод за поддържане на младо, красиво и сияйно  лице.
За рубриката: Програми за стягане на лицевата мускулатура. Лифтиране и подмладяване на лицето по естествен и приятен начин.
Групови насоки за това как йогата за лице, самомасажите, подбраната козметика и правилния начин на живот могат да повлияят на външния ни вид и душевно равновесие.

меглена димитрова
Радост Кондева-Костова

VIP ZOOM СРЕЩА

Всеки месец ще се събираме с цел да обменим контакти, идеи и опит.
Срещите ще са онлайн на живо и няма да имат запис.

ЗА КОНТАКТИ

Телефон

Радост Костова +447546739887

Email

radost@natalia.bg